Drank bezorgen Amsterdam

Op zoek naar drank voor thuis of een feestje? Drank020 is de website om gemakkelijk en snel drank te laten bezorgen in Amsterdam en omgeving. Verder is het ook mogelijk om frisdrank of energy drank te laten bezorgen.

Lekker voor in uw mixdrankjes of gewoon los. Drank020 heeft een ruim assortiment aan (sterke) dranken. Van wijn tot aan bier, champagne, gin, wodka, frisdrank en energie drank. Alle drankjes worden voor u gekoeld bewaard.

Drank laten bezorgen in Amsterdam?
Bij ons bent u aan het juiste adres!

Bel of bestel gemakkelijk en snel en wij leveren binnen 30 minuten uw bestelling aan huis. Of kies terplekke wat u wil, de koerier komt namelijk met het gehele assortiment in de bestelbus naar u toe. Als u ter plekke koopt dient u voor minimaal 20,00 euro producten te kopen, frisdrank telt hier niet bij mee.

Download nu onze APP en ontvang 5% extra korting.
Gebruik de kortingscode “drank020” 

app-icon app-icon

Drank bezorgen 365 dagen per jaar.

Verder zijn wij het hele jaar door elke dag geopend. Wij leveren elke dag tot 6:00 en in het weekend zelfs tot 7:00! Dus geen feestje kan verpest worden omdat u geen alcohol meer in huis heeft. De betalingsmogelijkheden bij ons zijn contant, pinnen of betalen met iDeal.

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 20:00 tot 6:00
Vrijdag en Zaterdag 18:00 tot 7:00
Zondag 18:00 tot 6:00